Dames 2 vs Wageningen 2

Op 21 oktober begon dames 2 al vroeg de trektocht richting het verre oosten, Enschede. Het beloofde een spannende dag te worden, want de tegenstander voor die dag was Wageningen 2.
Het spel ging van start en de eerste tien minuten lukte het de aanvallers van Wageningen niet om door de verdediging heen te breken van Nijmegen. Helaas viel toen toch het eerste doelpunt, Wageningen op voorsprong.
De dames van Nijmegen kwamen fel terug in de strijd en zo lukte het Febe om een aantal goals erin te knallen. Nijmegen kwam op een voorsprong van 5 doelpunten in halftime, maar de strijd was nog niet gestreden. Wageningen kwam terug en probeerde zo nog de wedstrijd naar hun hand te zetten. Gelukkig lieten de dames dit niet gebeuren en eindigde deze spannende wedstrijd in een 12-8 overwinningen voor de Keizerstad Kannibalz.
De volgende wedstrijd is tegen een andere spannende tegenstander, Enschede.