Dames 1 vs Amsterdam

Na een lange rit achter de rug te hebben gehad kwamen we aan in Bergen op Zoom. Vandaag stond er een wedstrijd tegen het sterke Amsterdam op de planning. Met vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd.

Het veld was heel kort en het spel ging erg snel. In een paar seconden stond je aan de andere kant. We hebben lang de 0-0 weten te behouden voordat het eerste goal viel voor Amsterdam. De Defense was vandaag echt on fire! Met super slides op dit toch best wel hele snelle Amsterdammers wisten we het ze moeilijk te maken. Ook zorgde onze goalie Marieke Brouwers ervoor dat als ze dan toch door onze ijzersterke defense heen kwamen de bal niet in het goal belandde.

Het resultaat is dat we uiteindelijk 10-4 verloren. Maar wel met een licht puntje: we hebben de tweede helft met 4-3 gewonnen!!