Stralen in de zon

Dames 1

Afgelopen zondag onder het genot van een heerlijk zonnetje reisden de dames op de vroege ochtend (sommige wat vroeger dan anderen #OV) af naar Amersfoort. Het beloofde een warme stralende dag te worden. De wedstrijd werd gespeeld tegen Wageningen. Het was een spannende wedstrijd en de teams waren goed aan elkaar gewaagd.

De pauze werd in gegaan met een stand van 6-3 voor Wageningen. Even flink bijtanken en zo veel mogelijk afkoelen. Onder aanmoediging van twee oudteamgenootjes, gingen de dames met volle strijdlust de tweede helft in. Helaas mocht dit niet baten. De wedstrijd eindigde met 13-9 voor Wageningen. Het was een leuke leerzame wedstrijd. Het record paaltjes schieten staat na deze wedstrijd in ieder geval wel op onze naam!

Dames 2

Afgelopen zondag was het dan zover: de tweede GameDay van het seizoen vond plaats in Nijmegen. Na een flinke ochtend belijnen de dag ervoor en een hele hoop geluk met de zon, lag het veld er ’s ochtends al mooi bij. Al zonnebadend wachtte Dames 2 dan ook af tot het tijd was om de wedstrijd tegen de Amsterdam Lions de spelen.

Eenmaal op het veld hadden de Kannibalz een goede start: het eerste punt was voor ons – met dank aan teamcaptain Dominique. Een tijd lang ging het erg goed met onze dames en stonden ze voor. Helaas werden ze tegen de rust toch met één puntje ingehaald en stond het 5-6.

Na het nodige water te hebben gedronken begonnen de Kannibalz vol goede moed – ook dankzij de aanmoedigingen van onze lieve toeschouwers – aan de tweede helft. Er werd hard gewerkt om de achterstand in te halen en hoewel dat aardig lukte, wisten de Lions ook nog twee punten te scoren. De wedstrijd bleef dus een tijdlang ontzettend spannend. Uiteindelijk wisten de Kannibalz op een voorsprong van één punt te komen en de wedstrijd daarmee gelukkig niet meer uit handen te geven. Het werd 8-7 en Dames 2 is daar ontzettend blij mee!

Komende zondag neemt Dames 2 het in Amersfoort op tegen de Tilburg Titanides.