Keizerstad Kannibalz

Na-intro

Wil jij graag kennismaken met de toffe sport lacrosse en de Keizerstad Kannibalz? Dan is dit je kans! Tijdens de na-intro krijg je samen met andere geïnteresseerden drie trainingen en drie avonden met sociale activiteiten om zo de sport en de vereniging te leren kennen.

Afsluitend organiseren wij het Newcomers Tournament in Nijmegen. Dit is hét toernooi waarbij andere lacrosseverenigingen uit Nederland naar Nijmegen komen met hun nieuwe leden om hun eerste wedstrijd te spelen. Zo leer je in drie weken tijd samen met de andere beginners alle kanten kennen van deze prachtige sport. En daarnaast een proefje van alle gezelligheid die de Keizerstad Kannibalz te bieden hebben.

Wil jij meedoen met deze super leuke na-intro?! Stuur dan even een mailtje naar introductie@kannibalz.nl, dan ontvang je van ons meer informatie. Tot snel!

Je kunt je ook nog aanmelden als de na-intro al is begonnen, instromen is geen probleem!

Na-intro 2021

Zoals het er nu uitziet gaat de na-intro in september 2021 gewoon door in de vorm zoals hierboven beschreven staat. Zodra er meer bekend is, zal alle informatie zoals datums en tijdstippen hier op de site gepubliceerd worden.