Keizerstad Kannibalz

Introductie 2021

Je studententijd is de tijd om eens wat anders uit te proberen, en laat lacrosse hier nu bij uitstek geschikt voor zijn! 

Lacrosse, een teamsport afkomstig van de indianen, wordt zowel door mannen als vrouwen beoefend. Met behulp van je stick, welke aan het uiteinde een head (‘netje’) heeft zitten, speel je de bal rond en probeer je te scoren in het goal van je tegenstander. Bij de mannen is lacrosse een echte contactsport, waar het er hard aan toe kan gaan. De heren dragen daarom dan ook gear inclusief helm. Bij de vrouwen is fysiek contact verboden waardoor tactiek en snelheid des te belangrijker is. 

Op zondag speel je wedstrijden, vaak tegen een van de andere Nederlandse studentensteden. Naast de gezelligheid die teamsport met zich meebrengt, zijn we erg actief buiten het veld. Met dingen als een maandelijkse borrel en activiteiten als een cantus, gala, paintballen en een supergezellig verenigingsweekend!

 Kortom, wij bieden je de kans om een unieke sport te beoefenen met daarbij een hoop gezelligheid. Kom jij ons versterken? Probeer lacrosse uit tijdens onze na-intro!

Na-intro flyer 2020